Väderskydd från Nordisk Plastkrymping

by Lena Nilsson. 0 Comments

Bland det bästa som finns när man ska lagra eller transportera saker är plast. Det är hållbart och skyddar sakerna mycket bra. Med krympfilm transportskydd från Nordisk Plastkrympning kan man riktigt linda in sakerna som i en liten puppa. Varken regn, smuts eller sol kommer att förstöra det som finns inuti, oavsett hur man väljer att transportera eller lagra dem.

MU434-vinterrenoveringKrympfilm transportskydd från Nordisk Plastkrympning fungerar genom att man lindar plasten runt föremålet för att sedan blåsa på det med en värmepistol. Med plast från Verisafe kan man vara säker på att få bra kvalitet, de är kända för sina utmärkta produkter. Plasten krymper vid värme och kommer att smita åt runt om föremålet, därav namnet. Detta gör det till ett perfekt sätt att skydda båtar, bilar och andra stora saker som inte är helt jämna. Men även flygplansdelar och det mesta som behöver skyddas.

Det är en bra ide’ att välja väderskydd från Nordisk Plastkrympning när man ska lagra något en längre period. Vinterlagring av båtar, bilar- både nya och begagnade, byggnadsmaterial eller vad som helst som tar lite plats. Istället för att sätta upp en vanlig konstruktion med presenning som bara blåser bort eller går sönder så är det bra mycket bättre med ett väderskydd från Nordisk Plastkrympning, med plast från verisafe. Det håller bra och skyddar verkligen föremålet. Om man behöver komma åt det som finns inuti, typ en båt, så kan man ha en plastdel som fungerar som dörr. Den har blixtlås så man kan komma in utan några som helst problem.

I princip finns det ingenting som är för stort för att ha krympfilm transportskydd från Nordisk Plastkrympning. Det blir lättare att hantera eftersom plasten inte tar någon extra plats. Man har bara föremålet, plasten från Verisafe sitter som ett skinn över den. När man sedan skeppar det med tåg, fartyg eller lastbil så kan man lita på att det inte går sönder, plasten från Verisafe är mycket hållbar.

Detta väderskydd från Nordisk Plastkrympning är väl beprövat och man har många nöjda kunder. Man använder det vid transport och lagring, men även på arbetsplatser. Det är lätt att plasta in byggnadsställningar och göra hela bygget tätt med denna Verisafe plast. Man sparar mycket pengar på detta och även när man använder krympfilm transportskydd från Nordisk Plastkrympning. Allt blir skyddat, man får en bra arbetsmiljö och företaget går framåt. Vare sig det regnar eller solen skiner så vet man att ens produkter och material är väl skyddade.

Leave a Reply