Ta hjälp av en datorservice

by Lena Nilsson. 0 Comments

Datorn är ett redskap och ett verktyg som de flesta av oss använder mer eller mindre dagligen. Vi använder datorn inte bara i syfte att arbeta eller göra skolarbeten. I dag är det också en källa till underhållning. Därför gäller det att underhålla datorn också.

20-datorserviceMed tanke på hur mycket datorn betyder för oss när det gäller alla möjliga uppgifter är det inte så konstigt att den också behöver ses över någon gång då och då. Det behöver faktiskt inte nödvändigtvis vara så att du måste ge dig ut på jakt efter en ny dator och lägga ner åtskilliga tusenlappar.

Sveriges första on-demandtjänst för tekniksupport för privatpersoner och mindre företag är Supportknappen.se och hit kan du vända dig om du skulle behöva hjälp med den tekniska biten helt enkelt. En dator är nämligen en komplicerad historia och för att du inte ska råka göra något fel som kan bli förargligt är det lika bra att lämna den till någon som vet vad han eller hon gör.

Var inte dumsnål

Om du märker att allting inte står helt rätt till med din dator är det inte läge att vara dumsnål. Har du problem med datorn finns Supportknappens datorservice att kontakta för konsultation och datorreparation. Förhoppningsvis är du så tidigt ute att det är ett mindre fel som behöver repareras. I stället för att du väntar in i det sista och den kanske inte ens går att rädda längre.

För att din dator ska vara vid liv och fungera så bra som möjligt under så lång tid som möjligt gäller det så klart att du tar hand om den på bästa sätt. Det är nog många som köper en ny dator och är väldigt försiktiga med den det första halvåret. Men efter ett tag avtar försiktigheten. Försök håll kvar den så att du är rädd om din dator längre. Då kommer den att tacka dig genom att förhoppningsvis fungera längre.

Men om nu olyckan skulle vara framme ska du inte dra dig för att kontakta en datorservice som kan hjälpa dig med att få bukt på den igen. Det är ju allt annat än roligt om man sitter utan dator och verkligen behöver den.

Avdrag för internettjänster

Du har säkerligen hört talas om så kallade ROT- och RUT-avdrag. Detta är avdrag som kan göras när det gäller tjänster i hemmet. Och det är någonting som är viktigt för många familjer i dag för att vardagen ska kunna gå ihop. Nu hörs det röster om ett avdrag för internettjänster, ett RIT-avdrag som anses öka möjligheten till datoranvändande.

Förslaget kommer från kristdemokraterna eftersom man anser att avdrag för IT-tjänster i hemmet skulle göra det möjligt för äldre generationer att använda datorn bättre och likaså skulle det vara bra för ungt företagande. Genom olika typer av avdrag skulle det skapas nya förutsättningar för att nya företag och jobb.

Vem vet om vi får se ett så kallat RIT-avdrag blir verklighet. Hur som helst verkar det vara välkommet av väldigt många.

Leave a Reply