Säkerhet på internet med antivirus

by Lena Nilsson. 0 Comments

När man surfar på internet för att arbeta eller bara för skojs skull tänker man inte alltid på att det inte är helt säkert att vistas online. Bland annat kan du råka stöta på elaka virus som infekterar din dator och förstör den invändigt.

Circuit BoardFör att du ska få ha din dator ifred och förhoppningsvis slippa otäcka virus som vill förstöra för dig genom att exempelvis radera dina filer eller norpa pengar från ditt bankkonto kan du ladda ner ett antivirusprogram. I dag finns det lite olika leverantörer och utvecklare som ger dig möjligheten att köpa skydd i form av just program som du laddar ner och installerar efter att du har betalat en viss summa.

AVG Antivirus Sverige erbjuder prisbelönta virusprogram som du kan köpa för att skydda din dator och det du håller kärt digitalt. Var noga med vilken leverantör du väljer och se gärna till att det är en välkänd aktör – även om det kanske kostar lite extra. Annars riskerar du att ge dig i kast med oseriösa aktörer vars skydd kanske inte fungerar som de ska.

Virusskydd för företag

I dag är det mer eller mindre ett måste att köpa virusskydd till den personliga datorn i och med att man har just personliga bilder och dokument i den. Men även företag behöver skydda sig. De behöver förmodligen ett än mer avancerat skydd beroende på vad de ägnar sig åt. Klicka på länken för mer information om virusskydd för företag http://www.avgantivirus.se/blogg/antivirusprogram-varfor-ditt-foretag-maste-ha-ett-virusskydd/

Det är viktigt att hålla sig själv uppdaterad liksom de program man använder i datorn. Då minimerar man risken att drabbas av något virus. För det vore förargligt då det i dag finns så många olika varianter som fungerar på olika sätt. Svenska Dagbladet skriver om en ny cyberbugg som hotar internetsäkerheten mer än någonsin tidigare.

 

Leave a Reply