Köpa lotter på nätet

by Lena Nilsson. 0 Comments

Allt fler personer väljer att satsa på Datumlotteriet, det har verkligen vuxit de senaste åren. Dels har man stora chanser att vinna något, men även för att all vinst går till goda ändamål. Detta har gjort det till ett av Sveriges mest populära lotterier på kort tid.

MU138-lotteriEn avgörande orsak för många som väljer köp lotter på nätet hos Datumlotteriet är för att behållningen oavkortat går till cancerforskning. Man satsar främst på prostatacancer och bröstcancer, två mycket vanliga former. De flesta har drabbats av dessa typer av cancer, eller känner någon som har det. Detta gör det extra intressant att välja Datumlotteriet.

Men när man ser köp lotter på nätet hos Datumlotteriet så betyder det även att man kan göra allt online. Det är inte alls svårt att beställa lotter. Man fyller bara i hur många man vill ha, samt alla kontaktuppgifter, inklusive epost adress. Eftersom man själv bestämmer vilka nummer man vill använda, måste man fylla i denna uppgift. Sedan är det bara att klicka på skicka in beställning och allt är klart. Eller i alla fall halvklart, man måste ju naturligtvis betala för lotterna.

Det finns olika sätt att betala när man valt köp lotter på nätet hos Datumlotteriet. Antingen kan man helt enkelt betala in fakturan när den kommer. Det gäller att inte glömma att betala i tid, så man är med i nästa dragning. En lättare variant om man prenumererar på lotter är att sätta det på autogiro. Då dras pengarna direkt från kontot och man riskerar inte att glömma bort det. Även alla vinstpengar kan gå in direkt på ens konto, något som verkligen är behändigt.

Man kan när som helst avbryta sin prenumeration även om man valt köp lotter på nätet hos Datumlotteriet. De skickar inte ut några påminnelser eller krav, utan allt är frivilligt. Om man inte betalar in sin faktura så blir man helt enkelt inte med i dragningen. Med andra ord gör det ingenting om man skulle glömma någon gång ibland, eller om man vill ta en paus under semesterperioden, eller något liknande. Det är mycket enkelt att klicka sig fram på Datumlotteriets sajt. De har fin information om allt man behöver veta, samt en kundtjänst som har telefontid alla vardagar. Köp lotter på nätet hos Datumlotteriet är lätt och man vill att folk ska ha roligt när de gör det. Att pengarna sedan går till forskning är ett stort plus.

Leave a Reply