Köpa kläder för vinterkryssningen

by Lena Nilsson. 0 Comments

För många är det en del av julen och vintern- att åka på en kryssning med Stena Line. En hel del företag lägger sitt julbordsfirande till en av de stora båtarna, så att alla får det lite extra kul. Andra tar sig en 24-timmars kryssning med en speciell person. Innan man åker iväg ser man till att skaffa sig lite nya kläder, det här är ett tillfälle att slappna av och känna sig snygg.

MU391-kryssningSTYLEPIT har mycket att erbjuda inom modevärlden. Här kan man välja mellan över 1 000 olika märken, och 70 000 produkter. Det är svårt att inte hitta något man tycker om. För mer info kan man alltid klicka på bilderna och se vad det är för något. Bland de kända märken som man kan köpa hos STYLEPIT kan nämnas Marco Polo, GANT, Dr.Martens, Gucci och Petrol. Med andra ord finns det något för alla stilar och smaker. Så när man har bokat sin resa med Stena Line så är det dags att skaffa nya kläder.

Det är klart att man inte behöver en Stena Line kryssning för att handla kläder på STYLEPIT, det kan man göra när som helst hela året runt. För mer info om vad de har kan man alltid gå till hemsidan och se på nyheter. Mode följer ofta säsongernas skiftningar, och det finns alltid något nytt och fräscht som frestar. Det samma gäller faktiskt för Stena Line, de har speciella evenemang och erbjudanden beroende på när på året man åker. Även här kan man få mer info på hemsidan men i allmänhet så är det julbord i december, kanske en speciell höst-eller vårmiddag vid de tidpunkterna och roliga aktiviteter utomhus under sommaren.

Både Stena Line och STYLEPIT har alltid speciella erbjudanden, men i tillägg kan man se efter rabatt koder när man bokar på internet. Detta gör det hela ännu roligare, för ingen tycker om att spendera för mycket pengar. Får man pengar över när man bokat sin kryssning, till exempel, kan man använda dessa till att köpa nya byxor. Vill manha mer info finns det speciella sajter som specialiserat sig på dessa koder, det kan verkligen löna sig att titta där. Eftersom de regelbundet kommer nya koder och rabatter kan man ta sig för vana att stanna till då och då. Det vore så trevligt om man kunde få den där resan lite billigare, speciellt om man inte trodde man skulle få råd.

Leave a Reply