Hem ljuva hem

by Lena Nilsson. 0 Comments

Det finns mycket man kan göra för att skapa ett trivsamt hem. Har man möjlighet att renovera eller kanske till och med bygga sitt eget hus är det naturligtvis ännu lättare att få det precis som man önskar. För många är det en härlig känsla att kunna välja material. Ska man ha golvplattor i granit? Vilket kakel är bäst för badrummet? Ska man använda trä någonstans?, och så vidare. Hela processen är en del av önskan att skapa en oas för sin familj.

MU264-stengolvIbland kan man inte renovera hela hemmet på en gång, många gör ett rum i taget. Man kan läsa om golvplattor i DN eller andra recensioner och får lite inspiration. Golvplattor i granit är mycket hållbara, men om man tycker om sten finns det också andra alternativ. Sten Firma Bror Törner har ett stort utbud för hela hemmet, oavsett vilket rum man väljer att arbeta med först. Förutom de större sakerna, som golv och vägg, har man även de små detaljerna att tänka på.

Hos Sten Firma Bror Törner kan man beställa fönsterbänkar i sten. Detta är tidlöst och vackert, samt lätt att sköta om. Oavsett om man väljer att ha golvplattor i granit, eller inte, så kan dessa fönsterbänkar vara ett bra val. Man kan till och med få hjälp med måttkontroll och montage, ett helt paket med andra ord. Vill man ta itu med trädgården också så är Sten Firma Bror Törner det rätta stället att vända sig till.

Det vanligaste materialet för trädgården eller uteplatsen är nog skiffer. Sten Firma Bror Törner har både detta och andra material. Det kan vara en bra ide’ att se lite om golvplattor i DN och andra större tidningar och forum. Då kan man få sig en bild av vad andra folk använder och vad de har för erfarenhet. Många gånger lägger man oregelbundna skifferplattor utomhus. De är skrovliga och ser mycket naturliga ut. Samtidigt är de ytbehandlade så man kan hålla dem rena och de är sköna att gå på.

Golvplattor i granit är mycket vackra att se på, men också bra för små och stora fötter. Hos Sten Firma Bror Törner kan man välja på flera olika färger eller nyanser. Plattorna är kallibrerade, vilket innebär att de är av samma tjocklek. Detta gör det lättare att lägga dem, det blir inte ojämnt utan plant och fint. När man läser olika reportage om golvplattor i DN förstår man också hur viktigt det är att välja bra kvalitet.

Leave a Reply