Allmänt

Factoringbolag

by Lena Nilsson. 0 Comments

Att driva företag är utmanande och kräver oerhört mycket arbete men samtidigt kan man enkelt konstatera att det också är mycket givande eftersom man ju trots allt skapar sin egen livssituation och framtid. För att lyckas på riktigt är det dock viktigt att vara väl medveten om alla de sätt man kan använda sig av för att exempelvis förbättra företagets likviditet.

769-4-factoringbolag-pa-ett-nytt-sattFör att lyckas med sitt företag måste man till att börja med ha en riktigt bra produkt eller tjänst som man faktiskt tror på. Med detta, en mängd passion och en stark vilja att arbeta hårdare än någon annan har man goda chanser att lyckas. Dock är det så att det ändå finns en hel del saker man inte kan kontrollera fullt ut när man driver företag – en av dessa saker är huruvida kunder betalar sina fakturor eller ej.

Av denna och många anledningar har något som heter factoringbolag uppkommit på marknaden. Enkelt sagt kan man säga att factoringbolaget ger dig som företagare betalt för en faktura innan du faktiskt behövt få betalt från kunden. Detta har en rad olika fördelar för dig som driver eget företag.

Fördelar med factoringbolag

  • Med ett factoringbolag ökar du först och främst likviditeten i företaget eftersom du slipper oroa dig över huruvida kunderna kommer att betala sina fakturor i tid. Detta förbättrar i längden din kreditvärdighet och många andra saker.
  • Du sparar tid! Tid som du nu slipper lägga på att försöka driva in fakturor och istället kan spendera med det du gör bäst – att sälja din produkt eller tjänst och ge kunderna en bra upplevelse.

Ett nytt sätt att arbeta för flera företag har nu introducerats på marknaden – idag kan man nämligen också köpa fakturor av andra företag även om man inte har ett factoringbolag själv. Kort sagt kan man säga att detta i allmänhet ger mycket god avkastning och så här enkelt är det att köpa fakturor genom Fakturabörsen som har ett smart och progressivt sätt att tänka när det kommer till just fakturahantering. Genom god kontroll av vilka som agerar på denna marknad skapar man dessutom trygghet för alla involverade.

Marknadens förutsättningar förändras hela tiden i takt med att nya möjligheter uppkommer och att just förbättra likviditeten med att sälja dina fakturor hos fakturaborsen.se är ett alternativ som fler och fler företagare väljer. Man vet helt enkelt att de kontrollerar vilka som handlar här och att man därför enbart har seriösa aktörer.

Tänk på detta när du vill anlita factoringbolag

  • Gör din research! Anlita inte första bästa factoringbolag utan att ha kontrollerat att de är seriösa. Detta kan man göra genom Bolagsverket men även genom en enkel sökning på nätet där man kan få reda på vad tidigare kunder tyckt om sin upplevelse med factoringbolaget i fråga. I längden kan det vara väl värt det att lägga några minuter på detta eftersom det kan spara dig både tid och pengar.
  • Se alltid till att du läser det finstilta innan du skriver på någon form av avtal! Här finns nämligen den viktigaste informationen om du mot förmodan skulle vara missnöjd med något längre fram. Att då känna till vad som gäller är nödvändigt för en lyckad affärstransaktion och ett smart avtal.

I media är affärsverksamheter och ekonomi något som tar upp stor plats på nyhetssidor och i TV-sändningar och detta är inte särskilt konstigt med tanke på att världen och samhällen ju drivs framåt genom människor som investerar tid och pengar i att skapa arbetstillfällen och möjligheter för andra. Att företag har blivit bättre på att ta hand om sina fakturor genom att ha tagit hjälp av factoringbolag som tänker på smarta sätt och har en trygg affärsmodell är en allt mer förekommande artikel och du kan själv ta in informationen och bilda dig en uppfattning om det är något också för ditt företag.

Det ska i slutändan ju inte bara innebära arbete utan även vara roligt att jobba med sin passion – vare sig det handlar om en service, tunga industriella produkter eller något så grundläggande som exempelvis kläder. Att då ta smarta och framförallt välinformerade beslut är A&O för företagare som vill kunna leva på sin passion men samtidigt se till att man har roligt på vägen.

Säkerhet på internet med antivirus

by Lena Nilsson. 0 Comments

När man surfar på internet för att arbeta eller bara för skojs skull tänker man inte alltid på att det inte är helt säkert att vistas online. Bland annat kan du råka stöta på elaka virus som infekterar din dator och förstör den invändigt.

Circuit BoardFör att du ska få ha din dator ifred och förhoppningsvis slippa otäcka virus som vill förstöra för dig genom att exempelvis radera dina filer eller norpa pengar från ditt bankkonto kan du ladda ner ett antivirusprogram. I dag finns det lite olika leverantörer och utvecklare som ger dig möjligheten att köpa skydd i form av just program som du laddar ner och installerar efter att du har betalat en viss summa.

AVG Antivirus Sverige erbjuder prisbelönta virusprogram som du kan köpa för att skydda din dator och det du håller kärt digitalt. Var noga med vilken leverantör du väljer och se gärna till att det är en välkänd aktör – även om det kanske kostar lite extra. Annars riskerar du att ge dig i kast med oseriösa aktörer vars skydd kanske inte fungerar som de ska.

Virusskydd för företag

I dag är det mer eller mindre ett måste att köpa virusskydd till den personliga datorn i och med att man har just personliga bilder och dokument i den. Men även företag behöver skydda sig. De behöver förmodligen ett än mer avancerat skydd beroende på vad de ägnar sig åt. Klicka på länken för mer information om virusskydd för företag http://www.avgantivirus.se/blogg/antivirusprogram-varfor-ditt-foretag-maste-ha-ett-virusskydd/

Det är viktigt att hålla sig själv uppdaterad liksom de program man använder i datorn. Då minimerar man risken att drabbas av något virus. För det vore förargligt då det i dag finns så många olika varianter som fungerar på olika sätt. Svenska Dagbladet skriver om en ny cyberbugg som hotar internetsäkerheten mer än någonsin tidigare.

 

Få bort din fula tatuering

by Lena Nilsson. 0 Comments

I Sverige och övriga länder runt om i världen i dag är det omåttligt populärt med tatueringar. Men det är inte alltid så lätt att komma underfund med vad du skulle vilja tatuera in på din hud som ska kunna finnas med dig för alltid.

375-4-tatueringsborttagningDet är knappast något ovanligt att män, kvinnor, tjejer och killar i olika åldrar gör en tatuering som de så småningom ångrar. Ibland kan det handla om åldern – vi utvecklas ju faktiskt som personer och är inte alltid ”densamma” om man jämför sig själv då man är 20 år och 30 år. Kanske är det en kärleksförklaring till någon du inte längre har någon kontakt med?

Oavsett vad anledningen är till att du inte vill se den där tatueringen på din kropp längre finns det alternativ och metoder som gör det möjligt att bli av med denna egentliga permanenta märkning. Du kan bland annat få hjälp med tatueringsborttagning av Veronica i Stockholm om du befinner dig i huvudstaden. Men det finns så klart kliniker som erbjuder denna typ av behandling på flera håll i landet i dag.

Så går det till med borttagning

Det kan verka lite obehagligt att gå igenom en behandling för att bli av med en tatuering du har ångrat. Därför kan det vara skönt och tryggt för dig själv att läsa på om hur det hela går till så att du är beredd på vad som komma skall redan innan du kommer till ditt första behandlingstillfälle hos en klinik.

Så här fungerar det när man tar bort en tatuering – något som ser ganska spektakulärt ut trots allt och kanske gör att du känner dig lite bättre till mods. Eller om du nu bara är nyfiken inför vad som komma skall och vill ha koll på läget.

 

Att bygga sitt eget hus

by Lena Nilsson. 0 Comments

Många drӧmmer om att kunna bygga sitt helt egna hus, ett hem som man sjӓlv har planerat och ritat. Det ӓr inte allt fӧr svårt att uppfylla denna drӧm, ӓven om man många gånger ӓr begrӓnsad av budget och andra restriktioner. Men med lite planering och de rӓtta valen ӓr det mycket mӧjligt att flytta in i ett hem som ӓr helt perfekt.

Att planera sitt hus inkluderar många beslut, både nӓr det kommer till design och material. Man får hela tiden vӓga det estetiska mot det praktiska, kostnad mot ӧnskemål, och så vidare. Dels har man de stora delarna, som trappor, fӧnster och dӧrrar. Ska man tapetsera eller måla vӓggarna? Vilket golv blir bӓst i de olika rummen? Det finns mycket att tӓnka på och vӓlja.

Trappor och golv

Det ӓr vanligt att ha både trӓgolv och en inomhustrappa i trӓ, ett material som traditionellt anvӓnds vӓldigt mycket hӓr i landet. Fӧr många ӓr det en koncentration av hemtrevnad och fam298-4-bygga-nytt-husiljeliv, och man kan inte tӓnka sig att bo i ett hem som inte ӓr inrett med trӓ. Klicka på länken för att hitta trappor i ek från Persson & Skogs till bra pris. Detta ӓr ett vackert trӓslag som också ӓr mycket hållbart. Andra trӓslag som ӓr populӓra kan vara bjӧrk eller ask.

Ett annat val ӓr vilket slags trӓgolv man ska vӓlja. Allt fler vill ha ett riktigt traditionellt, rustikt golv som man kan slipa vid behov. Parkett ӓr fortfarande populӓrt, men kan vara lite kӓnsligt fӧr skada och dӓrfӧr inte alltid lӓmpligt fӧr barnfamiljer. Men med rӓtt underhåll så kommer alla sorters golv att vara til glӓdje i många år. Det viktiga ӓr att man informerar sig om hur de ska behandlas och rengӧras, så att man kan ta fram det allra finaste i dem.

Vackra inomhustrappor

En trappa ӓr så mycket mer ӓn bara ett sӓtt att komma till ӧvervåningen. Det kan vara en mycket vacker inredningsdetalj och man ska vӓlja en trappa som verkligen passar till huset. Återigen finns det flera olika trӓslag att vӓlja mellan, men ӓven formen på trappan kan gӧra stor skillnad. Hos www.pstrappor.se hittar du inomhustrappor i trä till bra priser.

Ibland har man inte så stora valmӧjligheter, det finns inte plats fӧr något speciellt. Men då kan man istӓllet satsa på ett vackert trӓslag, kanske lite speciella ledstӓnger eller rӓcke, och så vidare. Det viktiga ӓr att det hela passar ihop och att hemmet får ett ordentligt flӧde. Andra gånger kan man gӧra inomhustrappan till fokus, något som allas ӧgon dras till nӓr de kommer in i huset. Allt fӧr att man ska trivas samtidigt som vardagslivet ska kunna fungera vӓl. En trappa anvӓnds mycket, man går ofta upp och ned flera gånger dagligen.

Planera sitt eget hus

En del har allt klart flera år innan de kan uppfylla sin drӧm om att rita sitt eget hus. Man vet exakt  hur allt ska se ut och vilka material som ska anvӓndas. Nӓr det sedan ӓr dags att sӓtta igång ӓr det bara att justera lite hӓr och dӓr fӧr att allt ska passa ihop. Fler och fler är mer intresserade av att bygga sina hus skriver Göteborgs-Posten i sin artikel här. Nӓr man tӓnker efter ӓr det logiskt att vilja planera sitt eget hus. Ingen vet bӓttre ӓn en sjӓlv vad man tycker ӓr viktigt och var skåpet ska stå. Det ӓr en hӓrlig kӓnsla att flytta in nӓr allt ӓr fӓrdigt och veta att man haft en del i det hela redan från bӧrjan. Ett alldeles eget hem som reflekterar ens personlighet och smak.

Ta hjälp av en datorservice

by Lena Nilsson. 0 Comments

Datorn är ett redskap och ett verktyg som de flesta av oss använder mer eller mindre dagligen. Vi använder datorn inte bara i syfte att arbeta eller göra skolarbeten. I dag är det också en källa till underhållning. Därför gäller det att underhålla datorn också.

20-datorserviceMed tanke på hur mycket datorn betyder för oss när det gäller alla möjliga uppgifter är det inte så konstigt att den också behöver ses över någon gång då och då. Det behöver faktiskt inte nödvändigtvis vara så att du måste ge dig ut på jakt efter en ny dator och lägga ner åtskilliga tusenlappar.

Sveriges första on-demandtjänst för tekniksupport för privatpersoner och mindre företag är Supportknappen.se och hit kan du vända dig om du skulle behöva hjälp med den tekniska biten helt enkelt. En dator är nämligen en komplicerad historia och för att du inte ska råka göra något fel som kan bli förargligt är det lika bra att lämna den till någon som vet vad han eller hon gör.

Var inte dumsnål

Om du märker att allting inte står helt rätt till med din dator är det inte läge att vara dumsnål. Har du problem med datorn finns Supportknappens datorservice att kontakta för konsultation och datorreparation. Förhoppningsvis är du så tidigt ute att det är ett mindre fel som behöver repareras. I stället för att du väntar in i det sista och den kanske inte ens går att rädda längre.

För att din dator ska vara vid liv och fungera så bra som möjligt under så lång tid som möjligt gäller det så klart att du tar hand om den på bästa sätt. Det är nog många som köper en ny dator och är väldigt försiktiga med den det första halvåret. Men efter ett tag avtar försiktigheten. Försök håll kvar den så att du är rädd om din dator längre. Då kommer den att tacka dig genom att förhoppningsvis fungera längre.

Men om nu olyckan skulle vara framme ska du inte dra dig för att kontakta en datorservice som kan hjälpa dig med att få bukt på den igen. Det är ju allt annat än roligt om man sitter utan dator och verkligen behöver den.

Avdrag för internettjänster

Du har säkerligen hört talas om så kallade ROT- och RUT-avdrag. Detta är avdrag som kan göras när det gäller tjänster i hemmet. Och det är någonting som är viktigt för många familjer i dag för att vardagen ska kunna gå ihop. Nu hörs det röster om ett avdrag för internettjänster, ett RIT-avdrag som anses öka möjligheten till datoranvändande.

Förslaget kommer från kristdemokraterna eftersom man anser att avdrag för IT-tjänster i hemmet skulle göra det möjligt för äldre generationer att använda datorn bättre och likaså skulle det vara bra för ungt företagande. Genom olika typer av avdrag skulle det skapas nya förutsättningar för att nya företag och jobb.

Vem vet om vi får se ett så kallat RIT-avdrag blir verklighet. Hur som helst verkar det vara välkommet av väldigt många.

Väderskydd från Nordisk Plastkrymping

by Lena Nilsson. 0 Comments

Bland det bästa som finns när man ska lagra eller transportera saker är plast. Det är hållbart och skyddar sakerna mycket bra. Med krympfilm transportskydd från Nordisk Plastkrympning kan man riktigt linda in sakerna som i en liten puppa. Varken regn, smuts eller sol kommer att förstöra det som finns inuti, oavsett hur man väljer att transportera eller lagra dem.

MU434-vinterrenoveringKrympfilm transportskydd från Nordisk Plastkrympning fungerar genom att man lindar plasten runt föremålet för att sedan blåsa på det med en värmepistol. Med plast från Verisafe kan man vara säker på att få bra kvalitet, de är kända för sina utmärkta produkter. Plasten krymper vid värme och kommer att smita åt runt om föremålet, därav namnet. Detta gör det till ett perfekt sätt att skydda båtar, bilar och andra stora saker som inte är helt jämna. Men även flygplansdelar och det mesta som behöver skyddas.

Det är en bra ide’ att välja väderskydd från Nordisk Plastkrympning när man ska lagra något en längre period. Vinterlagring av båtar, bilar- både nya och begagnade, byggnadsmaterial eller vad som helst som tar lite plats. Istället för att sätta upp en vanlig konstruktion med presenning som bara blåser bort eller går sönder så är det bra mycket bättre med ett väderskydd från Nordisk Plastkrympning, med plast från verisafe. Det håller bra och skyddar verkligen föremålet. Om man behöver komma åt det som finns inuti, typ en båt, så kan man ha en plastdel som fungerar som dörr. Den har blixtlås så man kan komma in utan några som helst problem.

I princip finns det ingenting som är för stort för att ha krympfilm transportskydd från Nordisk Plastkrympning. Det blir lättare att hantera eftersom plasten inte tar någon extra plats. Man har bara föremålet, plasten från Verisafe sitter som ett skinn över den. När man sedan skeppar det med tåg, fartyg eller lastbil så kan man lita på att det inte går sönder, plasten från Verisafe är mycket hållbar.

Detta väderskydd från Nordisk Plastkrympning är väl beprövat och man har många nöjda kunder. Man använder det vid transport och lagring, men även på arbetsplatser. Det är lätt att plasta in byggnadsställningar och göra hela bygget tätt med denna Verisafe plast. Man sparar mycket pengar på detta och även när man använder krympfilm transportskydd från Nordisk Plastkrympning. Allt blir skyddat, man får en bra arbetsmiljö och företaget går framåt. Vare sig det regnar eller solen skiner så vet man att ens produkter och material är väl skyddade.

Första hjälpen på jobbet

by Lena Nilsson. 0 Comments

Det är inte ofta det händer allvarliga olyckor på en vanlig arbetsplats, såvida man inte arbetar med farliga situationer eller giftiga ämnen. Trots detta är det viktigt att vara väl förberedd, i alla fall på de vanligaste problemen. Någon i gruppen bör vara utsedd att kunna lite mer än de andra, men alla bör veta var utrustningen finns.

MU352-kontrollera hjärtatNågot som är grundläggande att inkludera i en första hjälpen låda är en hjärtstartare. Det finns olika modeller, de från Zoll är ganska populära. Den har svensktalande röst som hjälper en att veta att man gör allting rätt. Eftersom den klarar av ganska extrema temperaturer kan man förvara den i princip var som helst. Men naturligtvis ska den vara lätt tillgänglig.

När någon får problem med hjärtat kan det handla om sekunder för att man ska överleva, eller i alla fall klara sig utan grava skador. Med en hjärtstartare som Zoll kan man snabbt få i gång rytmen och hålla personen vid liv tills ambulansen kommer. De har sedan mer avancerad teknologi, fram till sjukhuset. Vanligtvis så klarar man sig bra, om man bara överlever de första minuterna.

Det brukar vara bra om så många som möjligt på arbetsplatsen vet hur en hjärtstartare fungerar. Ibland kan man bli nervös och glömma bort vad man kan i stressiga situationer. Men det brukar alltid finnas någon som kan hålla huvudet kallt och utföra hjärträddningen med Zoll. Det gäller att inte skapa panik, men att helt enkelt göra det som behövs.

En hjärtstartare kan antingen monteras på väggen eller förvaras i sin väska, kanske i ett skåp. Har man en stor arbetsplats kan man behöva fler än en, utspridda på olika ställen. Zoll kommer med flera års garanti, och man har gjort batterierna så hållbara som möjligt. Man vill inte att de ska korrodera och maskinen inte fungera när man som bäst behöver den. Trots detta är det bra med regelbundna genomgångar och underhåll av allt nödmaterial. Ungefär som man gör brandövningar bör man se över första hjälpen materialet.

Man ska inte gå runt och vara rädd för världen, även om det händer en hel del varje dag så kan man inte göra mycket åt det. Det som är viktigt är att vara förberedd för eventuella nödsituationer och sedan inte tänka mer på det. En grundläggande utbildning i hur man ger första hjälpen, inklusive hjärt- och lungräddning hör till det man helt klart bör kunna.

Köpa lotter på nätet

by Lena Nilsson. 0 Comments

Allt fler personer väljer att satsa på Datumlotteriet, det har verkligen vuxit de senaste åren. Dels har man stora chanser att vinna något, men även för att all vinst går till goda ändamål. Detta har gjort det till ett av Sveriges mest populära lotterier på kort tid.

MU138-lotteriEn avgörande orsak för många som väljer köp lotter på nätet hos Datumlotteriet är för att behållningen oavkortat går till cancerforskning. Man satsar främst på prostatacancer och bröstcancer, två mycket vanliga former. De flesta har drabbats av dessa typer av cancer, eller känner någon som har det. Detta gör det extra intressant att välja Datumlotteriet.

Men när man ser köp lotter på nätet hos Datumlotteriet så betyder det även att man kan göra allt online. Det är inte alls svårt att beställa lotter. Man fyller bara i hur många man vill ha, samt alla kontaktuppgifter, inklusive epost adress. Eftersom man själv bestämmer vilka nummer man vill använda, måste man fylla i denna uppgift. Sedan är det bara att klicka på skicka in beställning och allt är klart. Eller i alla fall halvklart, man måste ju naturligtvis betala för lotterna.

Det finns olika sätt att betala när man valt köp lotter på nätet hos Datumlotteriet. Antingen kan man helt enkelt betala in fakturan när den kommer. Det gäller att inte glömma att betala i tid, så man är med i nästa dragning. En lättare variant om man prenumererar på lotter är att sätta det på autogiro. Då dras pengarna direkt från kontot och man riskerar inte att glömma bort det. Även alla vinstpengar kan gå in direkt på ens konto, något som verkligen är behändigt.

Man kan när som helst avbryta sin prenumeration även om man valt köp lotter på nätet hos Datumlotteriet. De skickar inte ut några påminnelser eller krav, utan allt är frivilligt. Om man inte betalar in sin faktura så blir man helt enkelt inte med i dragningen. Med andra ord gör det ingenting om man skulle glömma någon gång ibland, eller om man vill ta en paus under semesterperioden, eller något liknande. Det är mycket enkelt att klicka sig fram på Datumlotteriets sajt. De har fin information om allt man behöver veta, samt en kundtjänst som har telefontid alla vardagar. Köp lotter på nätet hos Datumlotteriet är lätt och man vill att folk ska ha roligt när de gör det. Att pengarna sedan går till forskning är ett stort plus.

Hem ljuva hem

by Lena Nilsson. 0 Comments

Det finns mycket man kan göra för att skapa ett trivsamt hem. Har man möjlighet att renovera eller kanske till och med bygga sitt eget hus är det naturligtvis ännu lättare att få det precis som man önskar. För många är det en härlig känsla att kunna välja material. Ska man ha golvplattor i granit? Vilket kakel är bäst för badrummet? Ska man använda trä någonstans?, och så vidare. Hela processen är en del av önskan att skapa en oas för sin familj.

MU264-stengolvIbland kan man inte renovera hela hemmet på en gång, många gör ett rum i taget. Man kan läsa om golvplattor i DN eller andra recensioner och får lite inspiration. Golvplattor i granit är mycket hållbara, men om man tycker om sten finns det också andra alternativ. Sten Firma Bror Törner har ett stort utbud för hela hemmet, oavsett vilket rum man väljer att arbeta med först. Förutom de större sakerna, som golv och vägg, har man även de små detaljerna att tänka på.

Hos Sten Firma Bror Törner kan man beställa fönsterbänkar i sten. Detta är tidlöst och vackert, samt lätt att sköta om. Oavsett om man väljer att ha golvplattor i granit, eller inte, så kan dessa fönsterbänkar vara ett bra val. Man kan till och med få hjälp med måttkontroll och montage, ett helt paket med andra ord. Vill man ta itu med trädgården också så är Sten Firma Bror Törner det rätta stället att vända sig till.

Det vanligaste materialet för trädgården eller uteplatsen är nog skiffer. Sten Firma Bror Törner har både detta och andra material. Det kan vara en bra ide’ att se lite om golvplattor i DN och andra större tidningar och forum. Då kan man få sig en bild av vad andra folk använder och vad de har för erfarenhet. Många gånger lägger man oregelbundna skifferplattor utomhus. De är skrovliga och ser mycket naturliga ut. Samtidigt är de ytbehandlade så man kan hålla dem rena och de är sköna att gå på.

Golvplattor i granit är mycket vackra att se på, men också bra för små och stora fötter. Hos Sten Firma Bror Törner kan man välja på flera olika färger eller nyanser. Plattorna är kallibrerade, vilket innebär att de är av samma tjocklek. Detta gör det lättare att lägga dem, det blir inte ojämnt utan plant och fint. När man läser olika reportage om golvplattor i DN förstår man också hur viktigt det är att välja bra kvalitet.

Ekonomisk frihet och tillväxt på ett nytt sätt

by Lena Nilsson. 0 Comments

För att man skall lyckas så är själva grundstenen alltid att ha en bra och god start. Utan det så kan det bli kaos i ekonomin vilket man har sett så många gång er människor drabbas av på börsen. Det har att göra med att investeringarna som man gör ligger på hög risk och man måste också veta när det är dags att både sälja och köpa. Just på grund av detta så tittar sig många människor idag sig på alternativ istället men det är inte enkelt att skapa sig en bra grundsten. Att skapa och göra så att pengarna växer av sig själv kallar man för passiva inkomster, och det betyder i sig att pengarna som man investerar helt enkelt växer av sig själv genom avkastning. Svenska Investeringsgruppen har sett denna framtid under en lång tid, så man gjorde en modell där man tittar på olika sätt man kan tjäna pengar på och det vart fastigheter. Investeringsgruppen kör idag stenhårt på objekt och fastigheter vilket ligger grund för en mindre risk och ändå med en avkastning som i vissa fall kan ligga upp till 20%.

Det är inget nytt av fastigheter är den rätta vägen att gå när det gäller investeringar, men det stora problemet har varit att normala människor som du och jag, har inte haft chansen tidigare, men det har nu Svenska Investeringsgruppen ändrat på. Helt enkelt så investerar man själv i en del av objektet som Investeringsgruppen har tagit fram. Det finns ett minibelopp på alla objekt att ta hänsyn till och även så är det mellan låg och hög risk, men som sagt ändå långt under risken på börsen. Svenska Investeringsgruppen har själv med deras experter tagit fram objekt runt om i världen som man tror att vi kan tjäna pengar på, och det finns många i Sverige och även i USA. Man behöver inte heller vara rädd för att investera i objekt i USA eftersom Svenska Investeringsgruppen är med er hela vägen och har ett närmre samarbete med alla sina investerare. Ekonomisk frihet får man alltså genom att välja rätt investering och det bästa med det är att fastigheter genom Svenska Investeringsgruppen är den rätta vägen att gå. Så stå inte nu och ta onödiga risker när chansen finns här att skapa en långsiktig passiv inkomst, och med tiden en bra grundsten att stå på.